MaxIOPS cloud
Ilmainen CDN
100 %Ylläpidetty

Cloudablerin WordPress verkkosivuille ja Woocommerce verkkokaupoille optimoitu salamannopea hosting on rakennettu maailman nopeimmalle Upcloudin pilvialustalle, lisäksi käytössäsi on ilmainen CDN.

Sivusi käyttää automaattisesti Cloudflaren maailmanlaajuista CDN-palvelinverkostoa ja DDoS-suojattuja nimipalvelimia!

Vaadi parasta

Cloudabler on rakennettu salamannopeaksi, turvalliseksi ja helppokäyttöiseksi. Pilvipalvelimet skaalautuvat pienen blogin tarpeista kansainvälisen verkkokaupan vaatimiin resursseihin. Palvelujen hallinta tapahtuu selkeän Cloudabler Dashboardin avulla, mutta siihen sinun ei tarvitse välttämättä koskea, sillä kaikki on automaattista ja palvelut avataan valmiiksi asennettuna. Kehittäjille Dashboard tarjoaa kaikki ominaisuudet staging-ympäristöstä, PHP-version valintaan ja palomuurin hallintaan jne.

100% ylläpidetty

Täysin ylläpidetty palvelinympäristö. Palvelut avataan valmiiksi asennettuina ja konfiguroituina. Tarvittaessa pääset hallinoimaan asetuksia helppokäyttöisellä Dashboardilla.

Premium DNS

Cloudablerin DNS-hallintaan liitettyjen verkkotunnusten DDoS suojatut nimipalvelut toimivat aina varmasti ja DNS-asetusten muokkaaminen on helppoa!

Ilmainen CDN

Sivuja vauhdittaa automaattisesti globaali lähes 200 datakeskusta käsittävä Content Delivery Network. Sivusi latautuvat aina vauhdikkaasti kaikkialla.

Varmuuskopiot

Teemme päivittäin salatut varmuuskopiot automaattisesti.

Palomuuri

Sivuja suojaa monitasoinen palomuuri ja IDS sekä DDoS-suojaus.

useinta datakeskusten sijainteja

Voit valita pilvipalvelimen sijainnin useista eri maista. Suomen lisäksi käytettävissä on Upcloudin datakeskukset Saksassa, Espanjassa, Hollannissa, Puolassa, Singaporessa, Englannissa ja USA:ssa. Riippumatta valitsemastasi pilven sijainnista, sivusi käyttävät automaattisesti maailmanlaajuista Cloudflare CDN-palvelinverkostoa, joka levittäytyy yli 200 datakeskukseen maailmanlaajuisesti.

Cloud Network

Valitse salamannopea hosting
Kokeile ilmaiseksi 14vrk!

  • Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla WordPress Cloud hostingpalvelua ilmaiseksi kaksi viikkoa!
  • Kokeile riskittä. Jos et halua jatkaa palvelun käyttöä, voit perua sen kuluitta 14vrk aikana.
  • Palvelu tarvitsee DNS-hallintaamme liitetyn verkkotunnuksen toimiakseen. Rekisteröi uusi domain tai siirrä nykyinen.
Shopping Cart
Scroll to Top
Vieritä ylös