Nettitaiturit IT-tuki 1kk

Unohda verkkosivuihin liittyvät huolet ja anna ammattilaisten hoitaa WordPress sivujen tai Woocommerce verkkokaupan ylläpito. Jatkuva ylläpito X5 sisältää viisi ja X10 kymmenen tehtävää per kk. Työn kesto per tehtävä max 15min, esim. puolen tunnin työ vastaa kahta tehtävää. Korjaus/ylläpito X1 sisältää yhden tehtävän, jonka enimmäiskesto on 3h.

Nettitaitureiden laajaan IT-tukeen kuuluu mm. ominaisuuksien lisääminen, ulkoasupäivitykset, sisältöpäivitykset, sivujen korjaaminen, hakukoneoptimointi, tietoturvaoptimointi, nopeusoptimointi jne. Ilmoita mitä haluat tehtäväksi ja me teemme! Osa voi olla myös automaattisesti suoritettavaksi sovittuja.

Tehtävät voivat liittyä mihin tahansa hallinnoimiisi verkkosivuihin, jotka ovat palvelimillamme, mukaanlukien asiakkaidesi sivut. Kyseessä on jatkuva palvelu, joka laskutetaan kuukausittain. Käyttämättä jääneet tehtävät eivät siirry seuraavalle kuukaudelle, mutta mikäli tehtäviä näyttää jäävän käyttämättä, voimme sopia, että teemme esim. hakukoneoptimointia.

Uuden asiakkaan etu: Nopeusoptimointi (arvo 247€) tai tietoturvaoptimointi (arvo 247€) valitsemallesi palvelimillamme sijaitsevalle sivustolle kaupan päälle!

Mikäli tilaat Nettitaiturit it-tuen ensimmäistä kertaa, teemme ilmaisen nopeus- tai tietoturvaoptimoinnin haluamallesi sivustolle.
Voit ilmoittaa sivuston myös myöhemmin.
Product total
Options total
Grand total
Shopping Cart
Scroll to Top
Vieritä ylös